Mallorca 2016

×

Feilmelding

Påmeldingen er dessverre stengt!

BOC skal til Mallorca fra 2-9 april. Vi var noen stykker som bodde på Sant Jordi i fjor og var veldig fornøyd: roligere, bedre mat og lavere priser enn på Fontanellas. Vi har fått tilbud for neste år og har reservert 30 rom. Det koster 27 euro per døgn i dobbeltrom inkludert halvpensjon. Enkeltrom koster 37 euro. (De kan velge dobbeltrom som alternativ selv om du p.t. ikke har noen å dele med.)

Det er også mulig å leie sykkel. Det er to alternativer: aluminium (110 euro per uke) og carbon (145 euro per uke). Kryss av interesse, så kommer vi tilbake med nærmere spesifikasjoner. Syklene blir levert og hentet på hotellet. Syklene kan parkeres i sykkelbod (ikke på langt nær så stor og velutstyrt som på Fontanellas) eller tas med på rommet.

Hvis du har andre ønsker for datoer, fører du dette opp. Når vi er tidlig ute, er det gode sjanser for at vi får til dette.

For å kunne bestille hotellet trenger Ole-Jørgen at du fyller inn dette påmeldingsskjemaet med dine ønsker og at du betaler kr 500,- ved påmelding. Restantbeløpet betaler du senere.

Påmelding er åpen for alle BOC'ere (BOC1, BOC2, BOC3, BOC4.45, LO35, Terreng, osv...)

Vennligst ta kontakt med Ole-Jørgen hvis du har spørsmål: ojkvar@msn.com