Mallorca 2017

×

Feilmelding

Påmeldingen er dessverre stengt!

BOC skal til Mallorca fra 1-8 April 2017!

Ole-Jørgen har reservert 50 rom på Hotel St Jordi: https://www.hotelsantjordi.net/no/index.php

Det koster 28 euro per person i dobbeltrom og 40 euro per person i enkeltrom. Hvis du definitivt vil bo alene, setter du opp eget navn i begge feltene. Hvis du er åpen for å dele setter du opp navnet ditt i ett av feltene, men med risiko for at det ikke er noen som spør om å få dele med deg.

Hvis du har andre ønsker for datoer, fører du dette opp. Når vi er tidlig ute, er det gode sjanser for at vi får til dette.

Vi krever inn depositum ved bestilling (500 NOK). Resten kreves inn en måned før avreise (altså før 1. Mars). BOC bestiller og betaler plassene, men kun for dem som har betalt hele beløpet.

Fristen for påmelding er 10. Oktober. Bestillingen bortfaller hvis depositum ikke er betalt innen to uker etter påmelding. Vi sender ingen påminnelser! Forutsetningen for deltakelse på dette er at man er BOC-medlem. Påmelding er åpen for alle BOC'ere (BOC0, BOC1, BOC2, BOC3, LO, TO, Terreng, osv...)

Når det gjelder sykler, bestiller hver enkelt direkte, men med BOC-kode. Mer informasjon kommer. Dette påmeldingsskjemaet er kun for hotellet!

Vennligst ta kontakt med Ole-Jørgen hvis du har spørsmål: ojkvar@msn.com